Futnet Logo
  • romana
  • english

Futnet Romania
Afiliat la unifut
side-menu

Ziua Sportului sărbătorită prin futnet la Penitenciarul Gherla

17 Mai 2017

Pe 18 mai, în incinta Penitenciarului Gherla se va organiza tradiționala sărbătoare Ziua Sportului, ajunsă deja la cea de-a VI-a ediție.

În programul manifestării, un loc central îl ocupă turneul de futnet la care vor participa cinci echipe. Printre acestea se numără Victori și JSF, ambele din Cluj, o altă formație din Gherla, dar și două echipe care vor fi alcătuite din persoane private de libertate.

Un ambasador al competiției este fotbalistul internațional Ciprian Deac. Participanții vor primi premii și diplome. Competiția din penitenciar este posibilă grație excelentei cooperări din cadrul unui consorțiu în care se află Penitenciarul Gherla, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj, Asociația Futnet România, CS Universitatea Cluj și CS Victory Cluj. De remarcat, o dată în plus, aplombul și implicarea lui Daniel Săsărman, cunoscut jucător, arbitru și antrenor de futnet, în acest proiect încărcat de simbolistică.

Parteneri media ochiulclujean.ro, cluj-am.ro, someseanul.ro, cluju.ro, gherleanul.ro, cluj24h.ro, transilvania24.ro, cjsport.ro, concise.ro

Ziua Sportului sărbătorită prin futnet la Penitenciarul Gherla

Parteneri

Parteneri media